YSTAD: Familj med 1,5-åring räddades när personbil voltade

Det var vid halv nio på söndagsmorgonen som SOS-alarm fick uppgifter om en trafikolycka strax söder om Sövestad. En personbil med en familj hade voltat på väg 13. Två ambulanser, räddningstjänst och polis kallades till platsen. Bilen som hade voltat nerför en liten slänt, låg på sidan. Räddningstjänsten stabiliserde fordonet med stöttor för att inte bilen skulle rulla över. Därefter byggde man ihop en specialstege med plattform för att kunna klättra upp på bilen och öppna dörren. Med ambulanspersonal liggandes på bilens bredsida kunde de med hjälp av brandmännen lyfta ur de drabbade. Med i bilen var ett 1,5 årigt barn med familj. Alla klarade sig utan skador.


Se exklusiv intervju med familjen i Kvällsposten.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-