YSTAD: Misstänkt rattfylla körde in i villaträdgård

 

Det var vid halv femtiden på eftermiddagen som en singelolycka inträffade utanför St Herrestad. I en T-korsning mellan Karlsfältsvägen och Svenstorpsvägen, där bilen kom körandes från Sventorp, fortsatte fordonet rakt fram, tvärs igenom en villaträdgård. Korsningen som har stopplikt visade inga synliga bromsspår. Föraren av personbilen, en kvinna i övre medelåldern, uppgav till polisen att hon väjde för en annan bil.
Sikten vid korsningen är fri åt båda håll. Kvinnan uppvisade vissa tendenser till rattfylleri, varför hon fick åka med polisen till stationen i Ystad för provtagning. Ingen person kom till skada vid olyckan. De två ambulanserna och räddningstjänsten som också kallades till olyckan, kunde återgå oanvända.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-