MALMÖ: Skottlossning mot skrädderi

Under lördagskvällen inträffade ännu en i raden av skottlossningar i Malmö. Under öppettid besköts ett skrädderi på vid korsningen Lönngatan / Norra Grängesbergsgatan. Händelsen rubriceras som mordförsök. Polisen har fått signalement på en misstänkt gärningsman. Mannen som äger skrädderiet hörde smällar och gick ut för att se efter vad som hänt. Då råkade han i handgemäng med en man som skallade honom. Gärningsmannen flydde på cykel från platsen. Polisen har säkrat bevisning efter skottlossning, då man hittat två kulhål i en fönsterkarm på baksidan av fastigheten.

Skrädderiägaren deltog tidigare under dagen i en demonstration mot de skottlossningar som senaste tiden skrämt många Malmöbor. På framsidan av butikens skyltfönster hade mannen ett plakat från demonstrationen med texten: "Jorden är endast ett land, och mänskligheten dess medborgare".

 

 

För mer information och bilder om tidigare skottlossningar i Malmö under året:

Fotograf Pj Nilsson

 

2010-10-22 Skottlarm Mobilia

2010-10-21 Två kvinnor skjutna vid Kroksbäck

2010-10-19 Man skjuten i ryggen, Eriksfältsgatan

2010-06-27 Skottlossning Munkhättegatan

2010-06-26 Skottlossning Vendelsfridsgatan

2010-04-17 Skottlossning Söderkulla

2010-03-16 Två män beskjutna vid Hermosdal

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-