YSTAD: Två misstänkta mordbränder i flerfamiljshus

Två misstänkta mordbränder under onsdagseftermiddagen i centrala Ystad. Först brann det i några förråd i ett tvåvånings flerfamiljshus på Skepparegatan. Räddnigstjänsten larmades vid 14:30 tiden. Initialt var det mycket stor spridningsrisk då lågorna slog ut från portdörren. Flera förråd brandskadades och lägenheter rökskadades. Ingen person kom till skada.
Ca två timmar senare vid 16:30 och 700m därifrån var det dags igen. Denna gången i ett trevåningshus på Lilla Östergatan. Branden har troligtvis startat i ett förråd på andra våningen och sedan spridit sig till vinden. Vattenledningar sprack av hettan och vatten droppade in i en lägenhet uppger Sydsvenskan på nätet. Polisen letar fortfarande efter den man som kallas Gryningspyromanen då denne inte dök upp på sin rättegång förra veckan. 
Läs mer: Kvällsposten

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-