TOMELILLA: Tre lastbilar i diket på väg 19

Tre lastbilar körde i diket under morgonen på väg 19 utanför Tomelilla. Två st norr om Tomelilla och en sydväst om. Lastbilen som körde i diket sydväst om Tomelilla vid Högestad skulle bärgas vid lunchtid, men bärgningsbilen som skickades till platsen klarade inte av arbetet själv. Bärgaren fick lämna utan åtgärd och lastbilschauffören fick sitta i sin bil och invänta fler tungbärgare. Polisen släppte på trafiken igen och ännu vid 16-tiden stod lastbilen kvar på platsen med chauffören i. Igår kväll stängdes vägen av flera timmar då man bärgade lastbilar på sträckan där det idag inträfafde ytterligare avåkningar. Inledningsvis var det inte tillåtet för lastbilar och tunga fordon att köra på vägen. Så snart man släppt på trafiken blev det alltså samma visa igen. Främst är det vid backarna som lastbilarna får problem.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-