TOMELILLA: Blixthalka fällde lastbil vid vattentäkt

En lastbil halkade av vägen och välte i Lunnarp mellan Tomelilla och Smedstorp i höjd med Ingelsta Kalkon på väg 11. Olyckan inträffade vid 20-tiden. Det är oklart om chauffören ådragit sig några skador, men rtj, ambulans och polis skickades till platsen. Vägen stängdes av under räddningsarbetet och en bärgade kallades till platsen. Efter en stund släpptes trafiken på igen, utan bärgning. Polisen märkte upp lastbilen och lämnade vid 21-tiden. Olyckan inträffade på Vattenskyddat område. Det rådde lätt snöfall och ishalka på platsen, med både snö och is på vägbanan. Senaste dagarna jojo-temperaturer runt nollstrecken gör lokal och mycket förrädisk blixthalka. Troligtvis var det orsaken till lastbilens fall. Fordonet var lastat med 20 ton fisk.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-