SJÖBO: Lösspringande hästar hittade hem på JYSK

Vid 13-tiden sprang två lösa hästar runt i Sjöbo. Två män lyckades efter en stund att fånga in dem på Planteringsgatan. Hästarna fick husera hos Jysk, som ligger alldeles intill. En tom utegård för trädgårdsmöbler fick duga som tillfällig hage under eftermiddagen. Polisen och lokaltidningen kontaktades i hopp om att finna ägarna till djuren. Sveriges Radio efterlyste flera gånger ägarna i sina sändningar. -"Ett tag hade vi fler anmälda ägare än vad vi hade hästar" berättar Dennis Meisner, säljchef på Jysk. Anette Svensson och Angelique Andersson matade hästarna med äpple. Vid 15-tiden kom polisen till platsen för att se till att dess rättmätiga ägare tog hand om hästarna då det fanns flera kandidater och rykten om vem som ägde dem.

 

Läs mer: Skånska Dagbladet

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-