KÖPINGEBRO: Villabranden blossade upp igen

Branden i den villa som härjades under natten i Köpingebro blossade upp igen vid 7-tiden på morgonen. Vid 19:30-tiden på onsdagskvällen var det dags igen. Räddningstjänsten och polis skickades till platsen då det var rökutveckling från brandresterna. Styrkechef Bengt Lindgren på plats använde sig av värmekamera för att lokalisera brandhärdarna och brandmännen släckte av ännu en gång. Taket på fastigheten har rasat in och det finns risk för att det kan komma att rasa ännu mer. Av den anledningen och det faktum att polisen ännu inte har kunnat genomföra sin tekniska undersökning gör att brandmännen inte vill rota runt för mycket i brandresterna när de släcker. Därför kan glöden ligga och pyra länge berättar styrkeledaren. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-