SJÖBO: Skolbuss välte med 4 personer

Strax innan kl halv tre på fredagseftermiddagen larmades flera rräddningsfordon till en singelolycka på väg 13 söder om Sjöbo. En skolbuss hade fått sladd i en kurva och vält. Fyra personer uppgavs initialt vara innestängda i bussen. Flera rutor krossades vid olyckan. De fyra personerna i fordonet fördes med ambulanser till Ystads lasarett med vad som betecknas vara lindriga skador. I köbildningen som uppstod vid olycksplatsen fick ytterligare ett fordon sladd i en backe, körde in i sidoräcket och snurrade runt. Bilen blev sedan ståndes med sin krockade front mot trafiken.

Det var fläckvis osynlig halka på flera vägavsnitt vilket troligtvis föranlett de båda olyckorna. Det snöade lätt men med hårda vindbyar som bildade snödrev över vägen. Det är okänt hur många personer som färdades i personbilen och vilka skador de fått.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-