SJÖBO: Villabrand i sommarbyn

Vid 14:50-tiden larmades en större räddningsstyrka till Sjöbo sommarby där det uppgavs brinna i en villa på Storkvägen. På plats fann man en övertänd sommarvilla. Sommarvillan är vinterbonad och där bor folk permanent. En stor rökpelare spreds över skogen. Rökdykare skickades in i huset, men kunde inte finna någon person. Ingen har befunnit sig i huset då branden startat, en förbipasserande larmade 112. Polisen tror att branden startat i en vedkamin och har upprättat en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. En teknisk undersökning kommer att göras av platsen då det är möjligt. Ingen person eller djur uppges ha kommit till skada vid branden. Ett tiotal utryckningsfordon var på platsen med räddningstjänst, polis och ambulans.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-