SJÖBO: Försvunnen man hittad död

Under lördagseftermiddagen vid 17-tiden larmade ett äldreboende i Sjöbo polisen om en saknad dement man. Stora resurser sattes in i sökandet efter mannen, som pågick under hela eftermiddagen och över natten. Polisen satte in ryttare, hundförare och helikpoter i sökandet. Även Frivilligare Flygkåren deltog i letandet. Flertalet flygplan och en gyrokopter cirkulerade under hela dagen över Sjöbotrakten. Vid 16.30-tiden hittades den saknade mannen av en polispatrull norr om Sjöbo. Platsen är belägen ute i terrängen öster om Södra Åsums kyrka vid ån. Polisens helikopter landade på fältet och flera bilar skickades till platsen. Mannen konstaterades avliden men polisen misstänker inget brott. Troligtvis har mannen frusit ihjäl.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-