SJÖBO: 8-åring hittade laddad pistol vid skola

 

En pojke i 8-års åldern hittade under måndagseftermiddagen en laddad pistol vid Emanuelskolan i Sjöbo. Enligt polisen är det ett riktigt vapen. Barnet överlämnade vapnet åt personal på förskolan som i sin tur kontaktade polisen. Emanuelskolan ligger bara ett stenkast från den plats där en skottlossning inträffade i helgen på Föreningsgatan då två män misshandlades. Polisens tekniker ska nu undersöka vapnet och om det kan härledas till händelsen. 
Vid samma område har under senare tid två brandattentat inträffat då man med hemmagjorda brandbomber attackerat en fastighet och lägenhet. Vid korsningen Mäster Nilsgatan / Föreningsgatan inträffade en knivskärning med dödlig utgång i maj förra året.
Polisen uppger nu att man kommer att utöka sin närvaro i Sjöbo.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv