YSTAD: Polisen kraftsamlade inför beryktad streetracing

Polisen besiktigade flera fordon utanför Ystad vid väg 19 under fredagskvällen. Då det planerats in bilträff med rykte om streetracing, passade polisen på att visa sig synlig och att kontrollera fordon med förare. Inga allvarligare incidenter hade inträffat vid 20-tiden, men en olovlig körning hade rapporterats in dittills uppgav polisens gruppchef Magnus Nilsson på platsen. Framåt 22-tiden var det flera uppringare till polisen som uppgav att den sk Flygrakan strax söder om Sjöbo på väg 13 var fullt kantad av mellan 30 och 50 fordon och att mörklädda personer rörde sig på vägbanan. Flygrakan är en mycket välkänd samlingspunkt sommartid för bil och mc-entusiaster. Polisen skickades till platsen och ansamlingen med bilar upplöstes.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-