SIMRISHAMN: Tre befaras ha drunknat i fiskeolycka

Vid 21-tiden på lördagskvällen fick Sjöräddningen ett larm om en anträffad livlös kropp ute till havs. Kroppen hade siktats av ett sällskap som seglade ute i Hanöbukten öster om Simrishamn. Vid 22-tiden bärgade man kroppen och fortsatte att söka i området då man saknade ett fiskesällskap i på tre personer som trollingfiskat. SSRS räddningsbåtar från Kivik, Yngsjö och Ystad hjälptes åt i sökandet och fick förstärkning med båt från försvaret och två helikoptrar från Ronneby och Danmark. Tidigt på söndagsmorgonen vid 05-tiden fann Rescue Sjömanshuset från Ystads SSRS ytterligare en kropp som bärgades och togs in till Simrishamn. Sökandet avbröts och överlämandes till polisen kl 07.00 då man inte längre räknade med att kunna finna den tredje saknade personen vid liv. De drabbade uppges komma från Falkenbergstrakten. 

Bilderna visar småbåtshamnen i Simrishamn samt SSRS station i Kivik under söndagen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-