YSTAD: Villa räddades när garage brann ner

Vid 17-tiden larmades räddningstjänsten och polis till en förmodad villabrand vid Skårby nordväst om Ystad. Vid ankomsten visade det sig vara ett garage som brann. Branden hade startat i ett fordon i garaget under ett svetsningsarbete. Trots rådigt ingripande med både pulversläckare och vattenhinkar från folk på plats i väntan på brandkåren, spred sig elden snabbt. När räddningstjänsten kom till platsen brann det rejält i garagebyggnaden som var sammanbyggt med boningshuset. Räddningstjänsten från Ystad och Skurup med brandvärnet från Äsperöd, bekämpade den kraftiga branden och lyckades rädda villan från lågorna. Inga människor skall ha kommit till skada vid branden. Värnet från Äsperöd stannade kvar och bevakade brandresterna.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv