SJÖBO: Två till sjukhus efter krock med lätt lastbil

En lätt lastbil körde in i en stillastående personbil på väg 982 vid 13:45-tiden utanför Sjöbo. Olyckan som inträffade på en mindre väg mot Ilstorp som går från Sjöborakan, orsakade totalstopp i trafiken under drygt en timmes tid. Den påkörda bilen for ner i ett dike av den kraftiga smällen och blev ordentligt intryckt i bakpartiet.
-"Föraren har inte sett att bilen framför stått still, utan kör den rakt i ändan. I och med detta blir det väldiga påfrestningar för personerna i bilen som står still. Framförallt i nacke och huvud", säger styrkeledare Lasse Nilsson från Sjöbo räddningstjänst.

-"Jag kan inte svara på vilken hastighet bilen hållt, men begränsningen är 70 km/h på sträckan och min uppfattning är att man hållt minst denna hastigheten, beroende på skadornas omfattning", säger han.
De två personerna som satt i den stillastående personbilen fick föras till sjukhus, medan föraren av den mindre lastbilen klarade sig oskadd.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-