YSTAD: Bil började brinna efter våldsam skogskrasch

Strax innan kl 3 på lördagsnatten inträffade en singelolycka på Österleden i höjd med Jaktpaviljongen och campingen i Ystad. Föraren till personbilen har efter en omkörning i mycket hög hastighet tappat kontrollen över fordonet och kraschat rakt ut i terrängen med flera träd. Av den våldsamma kraschen började bilen brinna. Branden spred sig till ett träd som låg över bilens tak och det fanns uppenbar sprdningsrisk i skogen. När räddningstjänsten kom till platsen lyckades man snabbt få branden under kontroll och släcka ner den. Bakluckan fick brytas upp för att man skulle kunna komma åt att släcka ordentligt. Föraren till bilen vägrade uppge om det funnits fler personer i bilen eller svara på några frågor alls. Han ville heller inte varken tala med ambulans eller åka med ambulansen. Slutligen fick han skjuts av polisen till sjukhus. Han har själv mirakulöst nog, kunnat ta sig ut fordonet med lindrigare skador. Mannen blödde från ett jack i huvudet uppger insatschef Magnus Fogelberg från räddningstjänsten SÖRF Ystad.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-