SÖVDE: Polisen fortsätter söka efter saknade fiskare

Under torsdagsmorgonen återupptog polisen sökandet efter de två saknade fiskare vid Sövdesjön som anmälts försvunna i helgen. De två männen som gett sig ut för att fiska under lördagen anmäldes saknade tidigt på söndagsmorgonen och ett stort pådrag med flera båtar och en polishelikopter rekvierad från Göteborg deltog i sökandet. Man har hittat männens båt drivandes på sjön med fiskeutrustning i, samt deras parkerade bil intill sjön. Utöver detta finns inga kända spår efter dem.

Senare under torsdagseftermiddagen återvände räddningstjänsten till sjön med sin räddningsbåt för en övning. Dock fick man inte något resultat efter de försvunna männen. Sökandet kommer att fortsättas med jämna mellanrum under denna och nästkommande vecka uppger polisen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-