YSTAD: Tre till sjukhus efter trafikolycka

En trafikolycka inträffade vid 23:30-tiden i korsningen mellan Kristianstadsvägen och Thorssons väg i cetrala Ystad. Insatschef Martin Andersson från SÖRF Ystad uppgav att tre personer var inblandade i olyckan. Samtliga fördes till lasarettet i Ystad med ambulans. Minst en av personerna skall ha klagat på nacke- och ryggsmärtor. Tillståndet för de två övriga är oklart, men de skall troligtvis ha klarat sig med mindre blessyrer och endast förts till sjukhuset för kontroll. Räddningstjänsten hjälptes åt med polisen för att flytta fordonen till sidan för att underlätta för trafiken, då Kristianstadsvägen är en viktig genomfartsled in i Ystad, även nattetid. Efter att räddningstjänsten sanerat vägbanan på drivmedel, stannade polisen kvar i väntan på bärgning.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-