YSTAD: Passagerare fastklämd i två timmar efter rattfyllekrock

En allvarlig singelolycka inträffade efter kl 03 på väg 9 mellan Svarte och Ystad i riktning mot Ystad. Personbilen körde av oklar anledning av vägen och kraschade med en stor vägskylt och voltade därefter ett trettiotal meter innan fordonet landade på taket nere på en cykelstig. Fyra personer färdades i bilen, varav två klämdes fast i fordonet. En stor styrka från räddningstjänsten och fem ambulanser, arbetade intensivt på olycksplatsen i nästan två timmar med att rädda den fjärde fastklämda personen, en yngre kvinna, som fördes med ambulans till lasarettet i Lund. De övriga tre fördes till lasarettet i Ystad. Det är oklart om det rör sig om några allvarliga skador men läget skall ha varit stabilt för den sista fastklämda personen, uppger insatschef Martin Andersson från räddningstjänsten SÖRF i Ystad. Polisen misstänker att föraren har kört rattfull.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-