SKURUP: Förare saknade körkort vid tvåbilskrock

Dagens tredje trafikolycka i Skurups kommun i under dagen. Då räddningstjänsten fortfarande arbetade på plats med en trafikolycka inne i centrala Skurup mellan en mc och personbil fick man ett nytt larm om ytterligare en trafikolycka, dagens tredje i området. Denna gången var det en bakifrånkollision i Dalaled, vid Örsjö Boställe strax sydost om Skurup på väg 700. Två personer fick föras till Ystads lasarett med huvud- respektive axelsmärtor uppger Patrik Axelsson styrkechef rtj SÖRF Skurup. Olyckan skall ha inträffat då en bilförare inte uppmärksammar att framförvarande bil saktar in för en bil som står still och kör då på fordonet i baken. Den kvinnliga föraren till den påkörande bilen skall enligt polisen sakna körkort. Det är oklart hur pass skadade de inblandade är. Bilarna fick plåtskador och räddningstjänsten fick sanera vägbanan från läckage från det ena fordonet.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-