YSTAD: Mc och personbil krockade vid Statoil

Vid 15-tiden inträffade en trafikolycka på Kristianstadsvägen utanför Statoilmacken i centrala Ystad. Det var när en personbil skulle göra en vänstersväng in på macken, som föraren inte uppmärksammade en motorcykel som kom körande i motsatt körfält. Mcföraren hann inte väja och kraschade in i bilens front. Flera förbipasserande stannade till och hjälpte till vid olyckan och larmade SOS. När räddningstjänsten kom till platsen sanerades vägbanan då bilen läckte spolarvätska och mcn olja. Mcföraren klagade inledningsvis på smärtor i benen men kunde lämna platsen efter att ha fått ses över av ambulanspersonal. Bilföraren klarade sig utan fysiska skador. Polis kallades till platsen för att förhöra de inblandade.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv