SIMRISHAMN: Barnfamilj till sjukhus efter trebilskrock

Ambulanserna i närområdet räckte inte till för att transportera de inblandade och skadade efter en trebilskrock i Simrishamn under kvällen. Räddningstjänsten fick rycka ut med en buss för att transportera en barnfamilj till lasarettet.

Olyckan som skedde vid kvart i åtta på tisdagskvällen inträffade i korsningen mellan Fabriksgatan och Christian IVs väg, alldeles utanför brandstationen. Det var upp emot tio personer inblandade i olyckan varav fyra uppges ha varit barn. Polisen, som skall utreda olyckan har uppgett att en bil inte stannat för stopplikt och därmed varit bidragande till olyckan. En av bilarna åkte av vägen och ut på ett stycke. De andra två bilarna fick omfattande plåtskador och rejält intryckta fronter. Det är oklart om någon blivit allvarligt skadad, men ambulanspersonal arbetade fortfarande med omhändertagande en timme efter att olyckan skett. Samtliga fordon fick bärgas från olycksplatsen, som dessutom fick saneras då drivmedel läckt ut på vägbanan.

 

Läs mer: Ystads Allehanda

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-