ESLÖV: 16-årig pojke skjuten i ansiktet

Det var vid 18-tiden som polisen larmades till en skottlossning vid Karlsro i närheten av Kärråkra vårdcentral i Eslöv. En pojke i 16-års åldern konstaterades skjuten i ansiktet och fick föras till lasarettet i Lund med ambulans. Ytterligare en person skall ha blivit misshandlad i samband med händelsen. Läget för den skottskadade pojken betecknas som allvarligt men stabilt. Ärendet rubriceras som mordförsök och polisen har spärrat av ett område samt gjort teknisk undersökning vid på platsen. Yttre befäl från skånepolisen uppger att skottlossningen skett i anslutning till en förläggning för ensamkommande flyktingbarn. Under kvällen greps en narkotikapåverkad 19-åring i Eslöv misstänkt för inblandning till skottlossningen. Senare på natten greps en 21-åring misstänkt som gärningsmannen till dådet.

Se filminslag från Skånska Dagbladets webbtv.

Film:Dennis Meisner & Peo Möller / Video4news (polis och tekniker).
Film: Fredrik Thunberg, Skånska Dagbladet (början av filmen, häktning).

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-