SJÖBO: Misstänkt rattfylla bakom våldsam dödsolycka

En dödsolycka inträffar tidigt på lördagsmorgonen strax innan kl 6 på Brandstadvägen vid Klamby utanför Sjöbo. En personbil med två män kör av oklar anledning in i en stenvägg på ett hus. Föraren till bilen, en 20-årig man hamnar på vägen, medan passageraren sitter fastklämd. Personen som sitter fastklämd, en man på 17 år, konstateras avliden på olycksplatsen av räddningspersonal. Föraren som ligger på vägen förs till sjukhus med ambulans med vad som betecknas vara allvarliga skador. Polisen har spårat i området med hund efter fler eventuella personer som kan ha lämnat fordonet, men det skall enligt uppgift endast ha funnits två män i olycksbilen. Polisen misstänker att föraren har kört rattfull.

 

Läs mer: Köp Kvällsposten 

Läs mer: Aftonbladet

Läs mer: Ystads Allehanda

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-