SIMRISHAMN: Fullt utvecklad brand i fabrikslokal

Strax innan kl 05.00 på måndagsmorgonen larmades ett större antal räddningsfordon till en industribrand i Östra Tommarp utanför Simrishamn. När styrkorna anlände fann man en fullt utvecklad brand i byggnaden.  Uppskattningsvis ett 15-tal utryckningsenheter från Simrishamn, Tomelilla, Ystad, Östra Tommarp och Gärsnäs anlände till platsen med polis och ambulans. Rökdykare skickades in in i byggnaden för att genomsöka lokalerna och även upp på taket för att kunna släcka elden då den fått fäste även där. Branden tycks ha startat i pannrummet och hotade sprida sig till resten av kakelfirmans lokaler. Förbränningsanläggningen med pelletspanna förstördes helt i branden, som enligt polisen inte har någon misstanke om brott.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-