VOLLSJÖ: Brand på äldreboende

Räddningstjänsten larmades strax innan kl 16 till serviceboendet Solkullen på Vångavägen i Vollsjö. Det automatiska brandlarmet hade gått och när brandkåren kom till platsen kunde man konstatera att det brann inne i ett soprum. Röken från branden spred sig till intilligande korridorer som fick vädras ut efter släckningsarbetet. En eldhärjad soptunna bars ut genom entrén och släcktes ned ordentligt utanför. På baksidan av byggnaden klättrade räddningstjänsten med vaktmästare upp vid taket för att öppna rökluckor. Det är okänt om någon boende andats in rök, men det skall inte ha hunnit föreligga någon uppenbar spridningsrisk. Det är nuläget inte känt vad som ligger bakom branden.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-