LUND: Buss körde in i träd som föll över fotgängare

Vid 13:30 på söndagseftermiddagen körde en stadsbuss av vägen i en kurva och in i ett träd. Olyckan skedde strax efter att bussen passerat viadukten på och var på väg mot centralstationen i svängen där Trollebergsvägen blir Bangatan. Trädet som krossade bussens framruta och trasade sönder fronten så att föraren klämdes fast, föll sedan över två promenerande kvinnnor. Totalt fick sju personer föras till sjukhus, varav minst fyra med ambulans. Det är inte utrett vad som orsakat olyckan ännu, men det hala väglaget kan ha varit bidragande. Camilla Ferhm, boendes i Lund som såg olycksbussen innan den bärgades bort säger att "-Det är otäckt när något sådant här händer. Mina barn brukar åka buss här i Lund men just nu är de på badet".

 

Läs mer: Kvällsposten

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-