ESLÖV: Stenblock hindrade brandbilar på utryckning

Vid 23-tiden larmades räddningstjänsten i Eslöv om en misstänkt villabrand vid Onsjövägen. När man närmade sig platsen upptäckte man att vägen till branden var blockerad med ett stort stenblock. Brandmän skickades mot branden för att göra en bedömning av elden, då fordonen inte kunde komma förbi. Man konstaterade att någon slags förrådsbyggnad stod i utvecklad brand, men att det inte förelåg någon spridningsrisk. Efter trixande med spett och kedjor lyckades brandmännen efter ca 20 minuter flytta det tunga stenblocket så en släckbil kunde ta sig förbi. På en väldigt smal väg lotsades sedan brandbilen med risk att fastna i leran, mot branden. När man väl kom fram släcktes branden snabbt ned. Även polis kallades till platsen. Det är oklart vad det var för byggnad som brunnit, men uppgifter från boende i närheten så har förrådet, som hade hönsnätliknande väggar och gallerdörrar använts till någon slags fågeluppfödning.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-