MALMÖ: Kvinna skjuten till döds i bil

Polisens tekniker undersökte inatt den bil där en ihjälskjuten kvinna anträffats tidigare under kvällen. Spårhund sökte i området runt bilen och polisen har gjort vissa fynd. Dödsskjutningen ägde rum på en mindre gata vid korsningen Falkmnansgatan / John Ericssons väg. Polisens pressinformatör Nils Norling berättade senare på kvällen att en man omhändertagits vid brottsplatsen då han försökt springa ifrån polisen. Det är oklart i nuläget om det finns några brottsmisstankar mot mannen. Vittnen har berättat att det hörts tre smällar vid 20-tiden från området. Ännu på måndagsmorgonen var inte den avlidne kvinnan identifierad, men polisen uppger till flera medier att det sannolikt är den 38-åriga bilägaren som skjutits.

Läs mer: Köp Kvällsposten

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-