TOMELILLA: Räddades ur brinnande hus, sparkade mot poliser

Strax efter 22.30 larmades en större styrka från räddningstjänsten med flera ambulanser och polis till en villabrand i Spjutstorp utanför Tomelilla. Grannarna till en villa på Onslundavägen hade larmat om att det brann på ovanvåningen i huset intill. Rökdykare tog sig in i huset och fann en sovande man på nedervåningen. När man skulle ta ut honom gjorde han våldsamt motstånd och blev aggressiv. När polisen kom till platsen för att vara behjäpliga, sparkade han mot en av poliserna. Inte förrän mannen fått på sig handfängsel kunde han föras till ystads lasarett för kontroll och därefter polisförhör. Han misstänks nu för våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman, polisen har även upprättat en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet genom brand. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-