VOLLSJÖ: Tre fordon i seriekrock

Räddningstjänsten från Vollsjö och Sjöbo larmades med flera ambulanser och polis till en trafikolycka med flera fordon vid väg 13 norr om Sjöbo. Enligt polisen skall två fordon kolliderat då det ena skulle svänga höger. I samband med kollisionen krockar ytterligare ett fordon in i framförvarande. Totalt kolliderade tre fordon varav ett är en lastbil. Vägen stängdes av helt under drygt en timmes tid under räddningsarbetet och vägbanan fick saneras då det uppstått läckage från en personbil. Minst en person fick nackkrage och fick föras till sjukhus med ambulans. Olyckan inträffade på väg 13 vid avfartsvägen vid Södra Vollsjövägen mot Vollsjö.
30 juni förra året omkom en motorcyklist i samma korsning då denne kolliderade med en svängande lastbil. Läs mer om händelsen här.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-