SJÖBO: Våldsam påkörningsolycka vid Öveds kloster

En trafikolycka inträffade strax före kl 20 mellan Skartofta och Öveds kloster i Tullesboallén. En stillastående personbil med två personer blev påkörd bakifrån av en stor jeep. Smällen var kraftig och den lilla personbilen knycklades ihop ordentligt i bakpartiet, innan den for in i ett träd och även fick intryckt front. De två personerna i den påkörda bilen skadades och fick föras med ambulans till sjukhus. En av personerna fick lite allvarligare nack- och ryggskador, dock oklart hur allvarliga uppger styrkeledare Lasse Svensson från SÖRF Sjöbo.
Den kvinnliga föraren till jeepen var ensam i sitt fordon och uppgav för räddningstjänsten att hon blivit bländad av solen. Vägen vid olycksplatsen är spikrak och kantad av en stor allé. Den påkörande kvinnan klarade sig utan skador och behövde inte någon ambulansvård. Trafiken stoppades helt under räddningsarbetet.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-