YSTAD: Misstänkt mordbrand i Sandskogen

Tidigt på måndagsmorgonen strax efter kl fem larmades räddningstjänsten i Ystad till en villabrand i Sandskogen. Det var boende på Dalgången som uppmärksammat att det brann i grannhuset. När räddningsstyrkorna anlände till platsen var sommarhuset redan i eldens rov och lågorna slog snart ut ur fönstret på andra våningen.

Närboende fick evakueras och den kraftiga rökutvecklingen besvärade sikten på riksväg 9. Ingen person kom till skada vid branden och heller ingen skall ha befunnit sig i huset vid branden. Polisen har indikationer på att branden kan vara anlagd och rubricerar ärendet som misstänkt mordbrand. 

Det är den fjärde misstänkt anlagda branden på drygt två veckor i Ystadstrakten.

 

Läs mer: Aftonbladet

Läs mer: Kvällsposten

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-