VEBERÖD: Garagebrand spred sig till villa

Vid 02.20-tiden larmades flera enheter från räddningstjänsten i Lund, Veberöd och Staffanstorp till en garagebrand på Brännarevägen i Veberöd. Enligt uppgift skulle branden startat vid en bil. När räddningstjänsten kom till platsen hade branden spridit sig och fått ordentligt fäste i garage- och förrådsbyggnaden där det var en utvecklad brand. Lågorna sträckte sig mot villan och antände gaveln på huset. Därifrån har elden sedan spridit sig ytterligare i villan. Med hjälp av höjdenhet försökte räddningstjänsten att släcka branden vid villans taknock runt 03-tiden. Polisen har spärrat av platsen i väntan på teknisk undersökning och rubricerar inledningsvis händelsen som mordbrand.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-