SJÖBO: Kraftig vindsbrand på Grengatan - igen

Strax efter kl 20 på lördagskvällen larmades en större räddningsstyrka från flera brandstationer till en vindsbrand i Sjöbo. Det var det sedan tre gånger tidigare brandhärjade flerfamiljshuset på Grengatan som ännu en gång stod i lågor. Huset som har tre våningar hade vid räddningstjänstens ankomst en fullt utvecklad brand på vindsplanet med kraftig rökutveckling. Snart slog lågorna ut från taket på baksidan av huset och räddningstjänsten evakuerade samtliga boende, varav en person fick vård av ambulanspersonal för rökskador. Polisen spärrade av gatan vid släckningsarbetet då räddningstjänsten bröt upp taket för att komma till ordentlig med att släcka. Efter drygt två timmars insats släcktes de sista lågorna på yttertaket.

 

Bilder från tidigare brand på Grengatan 2011-04-02

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-