VEBERÖD: Häst klämdes fast när transport välte

Under söndagen var det hårda vindar över stora delar av Skåne med inslag av lokala snöbyar som orsakade kraftiga snödrev. På väg 102 mellan Veberöd och Skurup, höjd med Stenberget, inträffade en singelolycka med personbil och hästsläp vid 11-tiden. Släpet välte och hästen som befann sig inuti, hamnade på sidan med ena benet fastklämt genom ett fönster. Räddningstjänsten passade och försökte lugna hästen tills djurambulansen kom till olycksplatsen. Väl på plats hjälpte man hästen upp, som själv kunde gå in i ambulansen. Det är oklart hur pass allvarligt hästen skadade sig, men inga personskador har rapporterats från olyckan.

Polisen stängde av vägen under ett par timmars tid då räddnings- och bärgningsarbetet tog tid pga omständigheterna.

 

Läs mer: Kvällsposten

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

-