Info

                            Om företaget

Uppdragsfoto Sverige startades 2008 av Dennis Meisner, som ett resultat av en brinnande kärlek till fotografering, en hobby som växte sig så stor att det fordrades ett företag. Startgroparna grävdes med press- och nyhetsfotografering i mellersta Skåne och senare breddades verksamheten att blomstra med fotografering av bröllop, reportage och porträtt. Kanske har du sett någon av mina bilder i Kvällsposten eller något av mina filminslag på Skånska Dagbladets webbtv?

Använda mina bilder, Copyright

Vill du använda någon bild som du hittat till en egen hemsida eller i tryck så hör gärna av dig. Tänk på att samtliga bilder på webbplatsen skyddas av lagen om upphovsrätt, vilket innebär att kopiering, redigering eller spridning av bilder härifrån utan särskilt tillstånd, är förbjuden och kan ge böter. I den mån som jag finner det nödvändigt retucheras personer och registreringskyltar från igenkänning genom maskering på bilderna. Skulle någon bild trots detta uppfattas som kränkande är jag tacksam om vederbörande tar kontakt så det kan åtgärdas. Sist men inte minst, tänk på att en person misstänkt för brott enligt lagen anses som oskyldig tills motsatsen bevisats.

Finns du på bild, eller är från polis och räddningstjänst?

Personer från polisen eller räddningstjänsten får utan ersättning erhålla digitala bilder för ex briefing eller utredning.
Försäkringbolag kan köpa bilder mot en mindre avgift.
 Fyll i formuläret  och beskriv ditt ärende.